10 000€ laina tästä

Äkillinen rahantarve voi yllättää kenet tahansa. Kaikilla ei ole tällaisten hetkien varalle kerrytettyä pesämunaa säästössä, jolloin rahaa on luonnollisesti saatava lainaksi. Haaste ei ole kummoinen, sillä lainaa saa netistä helposti muutamalla klikkauksella.

Netin kautta haettavat lainat eivät kuitenkaan ole kaikki hyviä – niiden ehdot ja kustannukset vaihtelevat yllättävänkin paljon. On siis erittäin tärkeää kilpailuttaa laina ennen sen ottamista. Esimerkiksi 10 000 euron laina on jo niin iso, että huono lainaversio voi maksaa sinulle satasia hyvää lainaa enemmän.

Kun otat lainan Lainahakemus.fi -palvelun kautta, saat aina markkinoiden edullisimman lainan. Kilpailutamme hakemuksesi yli 30 eri rahoituslaitoksessa ja säästämme näin sekä aikaasi että rahojasi.

Valitse lainasumma

10000
  • Lainapäätös 15 minuutissa, rahat tilillesi heti
  • Kilpailuta yli 30 pankkia yhdellä hakemuksella
  • Ilmainen ja helppo hakemus
Hae lainaa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13050€, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% – 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ – 60000€.

Mihin ihmiset ottavat 10 000 euroa lainaa?

Emme kysy lainanhakijoilta lainojen käyttötarkoitusta, joten voit käyttää hakemasi summan täysin oman harkintasi mukaan. Lainahakemus.fi -palvelun kautta myönnettäviin lainoihin ei tarvita vakuuksia tai takaajia.

Olemme koonneet alle muutamia esimerkkejä 10 000 euron lainan käyttökohteista. Voit niiden pohjalta miettiä, onko summa sinulle sopiva. Lainaa ei kannata ottaa liikaa, muttei myöskään liian vähän.

  • Tee keittiöremontti tai uudista koko kodin ilme. Onko edellisestä remontistasi ehtinyt vierähtää aikaa? Kodin ylläpidosta kannattaa pitää hyvää huolta. Liian pitkään venytetty kylpyhuone- tai keittiöremontti saattaa johtaa jopa kosteusongelmiin, joiden korjaaminen maksaa huomattavasti perusremppaa enemmän. Pintoja uusimalla saat myös kodistasi viihtyisämmän paikan sekä omalle väelle että vieraille.
  • Vaihda ajoneuvosi uudempaan. Autot, moottoripyörät ja veneet ovat erittäin yleinen lainarahoituksen kohde. Käytetylle kulkupelille voi olla hankala saada vakuudellista autolainaa, jolloin tehokkaasti kilpailutettu nettilaina on hyvä vaihtoehto. Lainahakemus.fi:n kautta saat kilpailutetun tarjouksen jo saman päivän aikana, joten ehdit iskeä kiinni hyviin ostotilaisuuksiin.
  • Häät tiedossa? Häiden viettäminen on romanttista mutta myös verrattain kallista puuhaa. Kaikilla pariskunnilla ei valitettavasti ole avokätistä perhettä tai muhkeita säästöjä hääjuhlaa varten, joten rahoitus pitää tällöin hankkia muualta. Jos huolellisen budjetoinnin jälkeen huomaatte tarvitsevanne 10 000 euron lainan, järjestyy rahoitus kätevästi Lainahakemus.fi:n kautta. Kannattaa muistaa, että yhdessä otettu laina tulee kustannuksiltaan halvemmaksi – yksi parisuhteen eduista!
  • Yhdistä pienemmät lainat yhdeksi edulliseksi lainaksi. Jos olet ehtinyt vuosien varrella ottaa muutamia lainoja eri lainanantajilta, on nyt korkea aika yhdistää ne saman katon alle. Yhdistelylaina auttaa sinua säästämään lainakuluissa, sillä maksat käsittelykuluja vain yhdestä lainasta. Lisäksi saat Lainahakemus.fi:n tekemän kilpailutuksen avulla lainallesi todennäköisesti paljon paremman koron.

Lainaa hakiessa on tärkeää miettiä lainan kokonaissumma ja laina-ajan pituus huolellisesti. Jos otat vaikkapa 10 000 euroa lainaa, kokeile laskurilla laina-aikojen vaikutusta kuukausierään. Pystytkö varmasti hoitamaan lainan takaisinmaksun ajallaan?

Kannattaa myös ottaa huomioon mahdolliset eteen tulevat elämänmuutokset. Pitkä laina-aika pienentää kuukausierää, mutta haluatko varmasti maksaa lyhennyksiä vuosikausienkin päästä? Ota laskelmissasi huomioon esimerkiksi työttömyys ja mahdolliset perheenlisäykset. Harkitusti otettu ja fiksusti kilpailutettu laina on hyvä ja turvallinen vaihtoehto moneen tarpeeseen.