50 000€ laina

Oletko etsimässä hieman isomman kokoluokan lainaa, mutta et halua kuluttaa aikaasi pankkien konttoreissa jonottamiseen? Lainahakemus.fi on hyvä ratkaisu kiireelliseen rahantarpeeseen.

Esimerkiksi 50 000 euron laina on mahdollista saada jopa ilman vakuuksia ja takaajia, mutta näin isossa summassa kulut ja korot voivat helposti humpsahtaa jättimäisiksi. Kun haet lainan Lainahakemus.fi -palvelun kautta, voit kuitenkin luottaa saavasi varmasti markkinoiden edullisimman tarjouksen. Kilpailutamme hakemuksesi yli 30 eri lainantarjoajalla löytääksemme juuri sinulle halvimman vaihtoehdon.

Valitse lainasumma

50000
  • Lainapäätös 15 minuutissa, rahat tilillesi heti
  • Kilpailuta yli 30 pankkia yhdellä hakemuksella
  • Ilmainen ja helppo hakemus
Hae lainaa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13050€, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% – 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ – 60000€.

50 000 euron lainalla toteuttaa suuretkin unelmat

Lainahakemus.fi:n kautta voit hankkia lainaa niin pieniin kuin suuriinkin hankintoihin. Lainasummat lähtevät muutamista satasista ja ulottuvat kymmeniin tuhansiin euroihin saakka. Pienillä pikalainoilla voit kattaa helposti satunnaista lisärahan tarvetta, mutta isojen lainojen ottamista kannattaa aina harkita tarkasti.

Jos taloutesi on kuitenkin kunnossa, voi isokin laina olla tietyissä tilanteissa varteenotettava vaihtoehto. Olemme listanneet alle muutamia esimerkkejä kohteista, joita varten 50 000 euron laina voi olla paikallaan.

  • Tee kotiisi peruskorjaus tai uudista sisustus täydellisesti. Asunnon kunnon ylläpitäminen on tärkeää. Jos et huolla ajan hampaan puremia kohtia ajoissa, saattaa tuloksena olla kiinteistön arvon merkittävä alentuminen. Isojen remonttien teko on harvoin halpaa puuhaa, mutta yleensä niiden tekeminen maksaa itsensä takaisin.
  • Osta unelmiesi moottoripyörä tai purjevene. Oletko haaveillut vuosien ajan kaasuttavasi moottoripyörän selässä auringonlaskuun tai purjehtivasi aurinkoisella ulapalla ikioman veneesi kapteenina? Joskus unelmien toteuttaminen on vain muutaman klikkauksen päässä.
  • Hanki pääomaa sijoituksiin tai yritykselle. Yrittäjälle voi tulla eteen tilanteita, jolloin rahaa on saatava nopeasti. Voit esimerkiksi saada mahdollisuuden lunastaa konkurssipesästä ison täydennyksen varastoosi, mutta tilaisuuteen on pystyttävä iskemään nopeasti. Tällaisessa tilanteessa Lainahakemus.fi on paras vaihtoehto, sillä sinun ei tarvitse haaskata aikaa perinteisen yrityslainan vaatimiin kiemuroihin.

Sovita laina tarkasti omaan maksukykyysi

Kun haet lainaa Lainahakemus.fi -palvelun kautta, voit tutkia laskurin avulla laina-ajan vaikutusta kuukausierään sekä kulujen ja korkojen määrään. Mitä pidemmän laina-ajan valitset, sitä suuremmaksi kulut ja korot tulevat kasvamaan. Vastaavasti kuukausierä pienenee laina-ajan pidentyessä.

Kannattaa kuitenkin miettiä, voitko ennustaa tulevaisuuttasi näin pitkälle. Entä, jos jotain odottamatonta tapahtuu? Vaikka taloudellinen tilanteesi näyttäisi nyt hyvältä, saattaa elämä tuoda eteesi myös sinusta riippumattomia haasteita. Pystytkö hoitamaan lainanlyhennyksesi, vaikka joutuisit vähäksi aikaa työttömäksi tai sairastut vakavasti?

Lainaa mitoittaessa kannattaa omat kiinteät menot laskea yläkanttiin ja jättää laskelmissa varaa myös odottamattomille tekijöille. Jotkut lainanantajat joustavat maksusuunnitelmissa, mutta eivät kaikki. Useimmiten maksamattomat lyhennykset johtavat väistämättä luottotietojen menetykseen.

Miten haen 50 000 euron lainaa?

Kun olet tarkan harkinnan jälkeen päättänyt tarvitsemasi lainasumman sekä laina-ajan, voit jatkaa hakemuksen täyttämistä henkilökohtaisilla tiedoillasi. Hakemuksessa kysytään muun muassa asumistietojasi, koulutustasi ja työsuhdettasi sekä kuukausittaisten tulojesi määrää.

Sinun täytyy myös selvittää, onko sinulla muita avoimia luottoja tai lainan takauksia. Jos aiot hakea lainaa yhdessä esimerkiksi puolisosi kanssa, kerro siitä lainahakemuksessa. Yhteishakija parantaa mahdollisuuksiasi saada lainalle matala korko.

Tämän jälkeen voit klikata ”hae lainaa” ja jäädä odottamaan kilpailuttamisen tulosta. Saat kilpailuttamamme tarjouksen noin 15 minuutin sisällä, minkä jälkeen voit joko hyväksyä tai hylätä sen. Hakeminen ei sido sinua vielä mihinkään, joten voit harkita tarjousta rauhassa.