2000€ laina

Iskikö äkillinen rahantarve? Olet oikeassa paikassa. Jos olet aikeissa ottaa esimerkiksi 2000 euroa lainaa, voit hoitaa kilpailutuksen yhdellä kertaa Lainahakemus.fi -palvelun kautta.

Kuluttajille tarjotaan tänä päivänä lainaa lähes joka tuutista, mutta tässä asiassa maltti on valttia. Älä koskaan ota ensimmäistä vastaan tulevaa lainaa, sillä eri lainantarjoajien kulut ja ehdot poikkeavat toisistaan yllättävän paljon. On siis aina tärkeää kilpailuttaa laina huolellisesti.

Me Lainahakemus.fi:ssä ymmärrämme, että sinulla ei ole aikaa lähettää kymmeniä hakemuksia eri yhtiöille ja vertailla niiden pienellä präntättyjä sopimusehtoja keskenään. Tämän vuoksi me teemme sen puolestasi. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus, jossa haet esimerkiksi 2000 euroa lainaa haluamallasi maksuajalla. Saat kauttamme edullisimman tarjouksen, jonka voit joko hyväksyä tai jättää ottamatta. Hakeminen ei siis sido sinua vielä mihinkään.

Valitse lainasumma

2000
  • Lainapäätös 15 minuutissa, rahat tilillesi heti
  • Kilpailuta yli 30 pankkia yhdellä hakemuksella
  • Ilmainen ja helppo hakemus
Hae lainaa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13050€, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% – 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ – 60000€.

Mihin tarkoitukseen 2000 euron laina sopii?

Lainaa hakiessa kannattaa lainasummaa miettiä tarkkaan. Jos otat liikaa lainaa, joudut maksamaan ylijäävästä osasta korkoja sekä muita mahdollisia kuluja aivan turhaan. Jos taas alimitoitat lainantarpeesi, saatat joutua ottamaan nopeasti uuden lainan.

Olemme listanneet tälle sivulle 2000 euron lainan tyypillisiä käyttökohteita. Mieti, mahtuuko lainantarpeesi tähän haarukkaan – jos ei, voit hakea Lainahakemus.fi:n kautta myös muita lainasummia aina 50 000 euroon asti.

  • Kaipaako autosi remonttia? Auton perushuolto on Suomessa kaikkea muuta kuin ilmaista. Remontteja ei kuitenkaan kannata lykätä liikaa, sillä näin huononnat omaa turvallisuuttasi sekä samalla myös autosi arvoa. Kun rahoitat autoremontin Lainahakemus.fi -palvelun kilpailuttamalla lainalla, voit teettää huollot kerralla ja maksaa summaa takaisin haluamallasi kuukausierällä.
  • Onko aika päivittää kodin sisustusta? Huonekalut ja kodin pinnat eivät kestä ikuisesti, etenkään lapsiperheissä tai lemmikkien temmellyksen keskellä. Jo 2000 euron laina auttaa piristämään kodin ilmettä – voit esimerkiksi hankkia uusia huonekaluja kulahtaneiden tilalle tai ehostaa muutaman huoneen tapetit ja maalipinnat.
  • Haluatko maksaa pienet pikavipit kerralla pois? Moni meistä joutuu ottamaan pieniä vippejä esimerkiksi juuri ennen palkkapäivää. Jos pikalainoja on kertynyt jo muutamia, ne kannattaa ehdottomasti yhdistää saman lainan alle. Näin säästät yllättävän pitkän pennin sekä koroissa että käsittelymaksuissa.
  • Pitäisiköhän jo lähteä lomalle? Matkustelu avartaa, mutta esimerkiksi nelihenkisen perheen kohdalla jo pelkät lentomatkat tekevät ison loven pankkitilille. Tällaisessa tilanteessa fiksusti kilpailutettu laina voi olla hyvä ratkaisu. Kun tiedät pystyväsi maksamaan matkakulut pikkuhiljaa järkevissä osissa, voit keskittyä lomalla pelkkään rentoutumiseen.

Lainahakemus.fi kilpailuttaa lainapyyntösi kymmenillä eri lainanantajilla. Jos haet 2000 euroa lainaa, et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takauksia hakemuksesi tueksi. Voit myös itse määritellä haluamasi laina-ajan tiettyjen rajojen puitteissa. Muista kuitenkin, että laina-ajan pidentäminen yleensä kasvattaa myös lainan kustannuksia.

Kuten jo alussa totesimme, on laina aina mitoitettava oikein. Jos et ole täysin varma selviäväsi lainalyhennyksistä ongelmitta, älä ota lainaa. Omaa takaisinmaksukykyäsi pohtiessa sinun myös kannattaa laskea kiinteät menosi hieman yläkanttiin yllätyksien välttämiseksi.