5000€ laina edullisesti

Jos olet aikeissa paikata tilapäistä rahantarvetta lainalla, muista aina kilpailuttaa tarjoukset. Eri lainayhtiöiden perimät kulut sekä korot poikkeavat toisistaan yllättävän paljon. Älä siis ikinä ota vastaan heti ensimmäistä lainaa, sillä se saattaa tulla sinulle kalliiksi.

Lainahakemus.fi -palvelua käyttämällä löydät nopeasti edullisimman tavan saada 5000 euroa lainaa. Kilpailutamme hakemuksesi yli 30 pankissa ja lähetämme parhaan tarjouksen sinulle. Jos hyväksyt sen, voit saada rahat tilillesi parhaimmillaan jo saman päivän aikana. Hakemuksen tekeminen on helppoa ja täysin ilmaista.

Valitse lainasumma

5000
  • Lainapäätös 15 minuutissa, rahat tilillesi heti
  • Kilpailuta yli 30 pankkia yhdellä hakemuksella
  • Ilmainen ja helppo hakemus
Hae lainaa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13050€, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% – 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ – 60000€.

Mihin 5000 euroa riittää?

Kun täytät hakemuksen, määrittelet itse haluamasi lainasumman. Mieti asiaa tarkkaan, sillä laina on tärkeää mitoittaa juuri oikein. Tärkeintä on, että maksukykysi varmasti riittää tulevien lyhennyserien hoitamiseen. Ryhdy lainanottoon aina mieluummin varovaisesti, äläkä arvioi rahatilannettasi liian optimistisesti.

Fiksusti mitoitettu laina on hyvä keino hankkia tarpeen vaatiessa lisää täytettä tilille. Voit jo 5000 euron lainalla saada mahdollisuuden toteuttaa pitkäaikaiset haaveesi tai ratkaista monia arjen pulmatilanteita.

  • Auton tai moottoripyörän hankinta – Käytetyn auton ostamiseen voi olla mahdotonta saada perinteistä ”autolainaa”, sillä hieman enemmän elämää nähnyt kohde ei todennäköisesti käy lainan vakuudeksi. Tämän ei kuitenkaan tarvitse estää haaveittesi toteutumista. Lainahakemus.fi -palvelun kautta voit saada 5000 euroa lainaa ilman vakuuksia, joten on täysin oma asiasi, mihin rahasi käytät. 
  • Ponnahduslauta sijoittamiseen –  Onko sinulla tiedossa hyvä sijoituskohde esimerkiksi osakemarkkinoilla, mutta ei tarvittavaa pääomaa? Pystyt Lainahakemus.fi:n kautta löytämään markkinoiden edullisimman lainan ja voit tehdä sijoituksesi vaikka samana päivänä. Muista kuitenkin aina laskea lyhennyserät siten, että saat ne maksettua sijoituksesi menestyksestä riippumatta.
  • Remonttilaina –  Kaipaako kotisi kunnostusta? Kodinkoneet, kalusteet ja pinnat kuluvat käytössä, eikä kodin tuunaaminen ole ilmaista puuhaa. Muutaman tuhannen euron lainalla saat kuitenkin jo laitettua vaikkapa kylppärin uuteen uskoon tai uudistaa olohuoneen sisustuksen edustuskelpoiseksi.
  • Yhdistelylaina – Jos sinulla on entuudestaan takataskussa muutaman tonnin edestä erillisiä lainoja, kannattaa ne ehdottomasti yhdistää yhdeksi isommaksi lainaksi. Yhtä lainaa maksaessasi maksat ainoastaan yhdet käsittelykulut ja lisäksi myös kuukausittain maksamasi koron määrä pienenee. Edullinen yhdistelylaina on kenties helpoin tapa säästää lainakuluissa.
  • Maksullinen tutkinto – Haluaisitko laajentaa osaamistasi tai kenties vaihtaa kokonaan ammattiasi? Monella alalla tutkinnot ovat maksullisia, eikä niihin ole mahdollista saada valtion tukea tai avustusta. Omaan uraan panostaminen on kuitenkin aina kannattavaa. Järkevän takaisinmaksusuunnitelman avulla voit lyhentää tutkintoa varten ottamaasi lainaa myös esimerkiksi osa-aikaisen työn ohessa.

Kun käytät lainasi etsimisessä Lainahakemus.fi -palvelua, tulet löytämään edullisimman lainan ilman kohtuutonta vaivannäköä. Sinun täytyy käytännössä täyttää vain yksi nettihakemus, johon määrittelet haluamasi lainan koon sekä sinulle sopivan kuukausierän. Mitä pidemmän laina-ajan otat, sitä pienemmäksi kuukausittain maksettava lyhennys muuttuu. Lainan kokonaiskustannus tulee silloin kuitenkin kasvamaan.

Voit aloittaa lainojen kilpailutuksen vaikka saman tien. Lainat maksetaan tarjouksen hyväksymisen jälkeen hakijan tilille mahdollisimman nopeasti, joten voit saada 5000 euroa lainaa tilillesi parhaimmillaan jo samana päivänä.