20 000€ laina tilille

Tarvitsetko 20 000 euroa lainaa? Lainahakemus.fi on hyvä paikka aloittaa etsiminen, sillä me hoidamme pankkien kilpailuttamisen puolestasi. Sinun ei siis tarvitse juosta konttorista toiseen tai täytellä netissä lukemattomia eri kaavakkeita – riittää, että teet vain yhden hakemuksen. Me etsimme sen jälkeen sinulle edullisimman ja kätevimmän lainan.

Hakemuksen tekeminen on täysin ilmaista, eikä se vielä sido sinua mihinkään. Voit siis aivan huoletta jättää ehdottamamme tarjouksen myös hyväksymättä. Et kuitenkaan tule todennäköisesti löytämään parempaa vaihtoehtoa, sillä käymme etsintävaiheessa läpi yli 30 eri rahoittajaa.

Valitse lainasumma

20000
  • Lainapäätös 15 minuutissa, rahat tilillesi heti
  • Kilpailuta yli 30 pankkia yhdellä hakemuksella
  • Ilmainen ja helppo hakemus
Hae lainaa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13050€, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% – 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ – 60000€.

Kuka voi saada 20 000 euroa lainaa?

Lainaehdot vaihtelevat jonkin verran rahoittajakohtaisesti. Yleispätevästi voi kuitenkin sanoa, että lainanhakijan tulee asua pysyvästi Suomessa ja hänellä tulee olla suomalainen pankkitili sekä verkkopankkitunnukset. Ikää tulee olla yli 18 vuotta, joissain tapauksissa 21 tai 23 vuotta. Maksuhäiriömerkintöjä ei luonnollisestikaan suvaita.

Jos haet 20 000 euron lainaa, sinulla täytyy olla myös jokin vakituinen tulonlähde. Lainanantajat haluavat tietenkin varmistua saavansa lainasumman takaisin, joten miten vakaampi taloudellinen tilanteesi on, sitä paremmat ehdot tulet lainalle saamaan. Vakuuksia tai takaajia et kuitenkaan tarvitse.

Kuinka nopeasti rahat voi saada omalle tilille?

Lainahakemuksen täytettyäsi tulet saamaan yli 30 lainanantajalla kilpailutetun tarjouksen. Koska 20 000 euron laina on keskimääräistä suurempi, joudut todennäköisesti toimittamaan hakemuksen mukana esimerkiksi palkka- ja verotietojasi.

Kun saat mieleisesi lainatarjouksen, voit allekirjoittaa sen sähköisesti saman tien. Muista kuitenkin aina lukea tarjouksen ehdot tarkasti läpi. Hakemuksen allekirjoitettuasi parhaassa tapauksessa saamaan rahat tilillesi jo saman päivän aikana.

Mitä voin tehdä 20 000 euron lainalla?

Elämässä on monia asioita, jotka voi toteuttaa vain rahan avulla. Isojen lainojen ottamista kannattaa kuitenkin aina harkita hyvin tarkkaan. Mitoita siis lainasi juuri sopivaksi, sillä tuskin haluat maksaa korkoja ja kuluja summasta, jota et välttämättä tarvitse.

Lainan ottaminen voi kuitenkin mahdollistaa pitkäaikaisten unelmien toteutuksen tai parhaassa tapauksessa voit saada summan poikimaan lisää rahaa. Alla on erimerkkejä muutamista kohteista, joihin hakijamme ovat ottaneet 20 000 euroa lainaa.

  • Uuden auton, moottoripyörän tai veneen osto. Oletko aikeissa ostaa auton tai muun kulkuvälineen lainan avulla? Vaikka saisit esimerkiksi autokaupasta hyvältä kuulostavan rahoitustarjouksen, kannattaa laina silti aina kilpailuttaa. Et menetä lainan hakemisessa mitään, mutta saatat saada menopelin allesi huomattavasti pienemmillä kokonaiskustannuksilla.
  • Lisää käyttövaraa yritykselle. Sekä uudet että ”vanhat” yrittäjät voivat joskus tarvita nopeasti lisää käyttövaraa. Saat kenties mahdollisuuden täydentää varastoasi edullisesti, mutta tilaisuuteen on pystyttävä iskemään heti. Sesongin huipulla saatat myös joutua esimerkiksi palkkaamaan nopeasti lisätyövoimaa. Lainahakemus.fi:n kautta voit kilpailuttaa myös yrityslainan.
  • Unelmien toteuttaminen. Jos taloutesi on kunnossa ja tulosi vakaat, ei mikään estä sinua ottamasta lainaa myös uusia seikkailuja ja elämästä nauttimista varten. Haluaisitko laittaa kodin uuteen uskoon, käydä maailmanympärimatkalla tai mennä naimisiin torvet soiden? Järkevästi otetulla lainalla saat mahdollisuuden rikastuttaa elämääsi.