1000€ laina

Arjessa sattuu ja tapahtuu, ja oma saldo ei aina pysy ajan tasalla. Onneksi apu löytyy läheltä, sillä Lainahakemus.fi -palvelun kautta voit hankkia esimerkiksi 1000 euroa lainaa turvallisesti ja edullisesti. Kilpailutamme lainahakemuksen puolestasi, joten tulet aina saamaan lainan parhailla mahdollisilla ehdoilla.

Kun haet lainaa Lainahakemus.fi:n kautta, sinulta ei kysytä lainan käyttötarkoitusta. Et myöskään tarvitse lainalle vakuuksia. Täytä lainahakemus 1 000 – 50 000 euron summalle ja määrittele lainalle haluamasi maksuaika. Lainasi kuukausittainen lyhennyserä tulee riippumaan maksuajan pituudesta – mitä pidempi laina-aika, sitä pienemmät kuukausierät. Pidemmässä lainassa maksat kuitenkin aina enemmän korkoa.

Valitse lainasumma

1000
  • Lainapäätös 15 minuutissa, rahat tilillesi heti
  • Kilpailuta yli 30 pankkia yhdellä hakemuksella
  • Ilmainen ja helppo hakemus
Hae lainaa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13050€, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% – 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ – 60000€.

Mitä kaikkea voi tehdä 1000 euron lainalla?

Älä koskaan ota lainaa enempää kuin tarvitset, sillä ylimitoitettu laina tietää vain turhia kuluja. Usein tonnikin riittää jo moneen tarkoitukseen. Olemme listanneet alle muutamia esimerkkejä kohteista, joihin asiakkaamme ovat ottaneet 1000 euroa lainaa.

  • Osta uusi kodinkone tai huonekalu rikkoutuneen tilalle. Pesukone ei yleensä kysy sinulta parasta hetkeä, jolloin se voisi lakata lopullisesti toimimasta eikä punaviinilasi pyydä lupaa kaatua valkoiselle sohvallesi. Esimerkiksi tällaisissa tapauksissa 1000 euron laina auttaa korjaamaan tilanteen nopeasti. Voit korvata kotisi pienet puutteet vaikka samana päivänä, eikä sinun tarvitse muuttaa suunnitelmiasi äkillisten käytännön ongelmien takia.
  • Tartu yllättävään tilaisuuteen. Joskus näet odottamatta tarjouksen, josta et malta kävellä ohi. Esimerkiksi unelmiesi maastopyörä saattaa olla -50 % tarjouksessa, tai kenties bongaat kauan himoitsemasi kitaramallin sopuhintaan osto- ja myyntiliikkeestä. Tällaisella hetkellä et halua alkaa säästää rahaa pitkäjänteisellä suunnitelmalla, vaan iskeä tilaisuuteen kiinni. Lainahakemus.fi:n kautta voit saada lainasumman tilillesi jo saman päivän sisällä.
  • Käy lomalla. Pieni irtiotto arjesta voi joskus tehdä yllättävän hyvää. Nykypäivänä matkustaminen ei ole välttämättä edes kallista, joten jo 1000 euron lainalla pääsee pitkälle. Kun käytät hieman aikaa lentojen ja majoituksen hintojen vertailuun, voit parhaimmillaan venyttää tonnin kattamaan pitkänkin loman esimerkiksi Aasiassa.
  • Hemmottele itseäsi tai läheistäsi. Aina lahjojen ostoon ei tarvita erityistä syytä – olipa kyseessä perheenjäsenesi, puolisosi tai sinä itse. Elämästä kuuluu nauttia. Jättimäisiä summia ei tietenkään kannata haaskata turhuuksiin, mutta jo 1000 euroa lainaa antaa sinulle mahdollisuuden uusia vaatekaappiasi, käydä kylpylässä sekä nauttia monista kulinaristisista elämyksistä.
  • Suorita kurssi tai tutkinto. Haluaisitko edetä urallasi maksullisen tutkinnon kautta tai opetella vaikkapa sukeltamaan? Itsensä kehittäminen on aina kannattavaa. Joskus opiskeluun satsaaminen voi myös maksaa itsensä monin kerroin takaisin. Saatat esimerkiksi napata haluamasi ylennyksen juuri oikein valitun täsmätutkinnon avulla.

Jos haluaisit saada tilillesi nopeasti 1000 euroa lainaa, hae summaa saman tien Lainahakemus.fi -palvelun kautta. Me hoidamme vaivalloisen ja usein aikaa vievän kilpailutuksen puolestasi, ja tulet saamaan tuota pikaa tarjouksen juuri sinulle edullisimmasta lainasta. Voit tutustua siihen rauhassa ja halutessasi myös jättää lainan lunastamatta – pelkkä hakeminen ei velvoita sinua vielä mihinkään.